Vintage kaarten

Vintage kaarten zijn in. Net zoals vintage kleding, vintage meubelen en vintage fietsen. Waar vindt u zulke vintage kaarten? Voorbeelden ervan vindt u op de website van Map My Wall. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het scannen, digitaliseren en printen van oude landkaarten.

Op zoek naar een vintage landkaart? Map My Wall staat garant loepzuivere reproducties van vintage kaarten uit de Atlas van Mercator. Hij maakte kaarten van continenten, landen en regio’s. Binnenkort zetten we ook vintage stadskaarten, vintage zeekaarten en vintage stafkaarten op onze website, zodat u ook die kunt bestellen.

De kwaliteit van onze vintage kaarten is uitmuntend, daar komen we voor uit. We gebruiken fijnzinnige scantechnieken en drukken op materiaal dat de kleurechtheid van de kaarten jaren vasthoudt. Wilt u van die vintage kaarten voorbeelden zien? Blader dan door onze website. Zowel Europa, Amerika, Azië als Afrika komen aan bod: je staat ervan te kijken hoe sterk men eeuwen geleden die gebieden al in kaart bracht. Dit is pure vintage … wereldkaart, landkaart of regiokaart.

Wilt u vintage kaarten bestellen? Maak gebruik van de bestelmogelijkheid op de website van Map My Wall. Met enkele muisklikken bestelt u de vintage kaart van uw keuze. Tegen een toegankelijke prijs en uiterst snel bij u thuis of op kantoor geleverd.

Biggest collection of historical maps

Biggest collection of historical maps

Fast delivery

Fast delivery

Customizable

Customizable

Personal contact

Personal contact