Oude wereldkaarten

Een oude wereldkaart, hoe komt u die op het spoor? U kunt antikwariaten en verkoopdagen afschuimen, maar de kans is klein dat u een mooi en betaalbaar exemplaar op de kop kunt tikken. Gelukkig zijn er de oude wereldkaarten van Map My Wall. Wij digitaliseren en reproduceren de oude wereldkaarten uit de Atlas van Mercator.

Zoekt u zo’n oude wereldkaart te koop? Kijk rond op deze website. We hebben natuurlijk een volledige antieke wereldkaart, maar evengoed kaarten van continenten, landen en regio’s. U kunt in enkele muisklikken een oude wereldkaart kopen. Map My Wall staat garant voor een onberispelijke kwaliteit.

Onze oude wereldkaarten zijn gedigitaliseerd en geprint met de grootste precisie. Het printprocédé is zo verfijnd dat onze wereldkaarten een levensduur van meer dan 100 jaar hebben: ze verliezen niets aan hun kleurechtheid en blijven altijd even scherp. Ook na vele jaren aan de wand blijven deze oude wereldkaarten een lust voor het oog.

Precies daardoor is zo een oude wereldkaart een passend cadeau voor een feestelijke gelegenheid. Bent u het beu om bloemen of wijn te geven? Kom dan origineel voor de dag en schenk een oude wereldkaart. Het is iets dat altijd in de smaak valt. Wie het krijgt, zal bij het bekijken van de oude wereldkaart altijd aan u denken.

Biggest collection of historical maps

Biggest collection of historical maps

Fast delivery

Fast delivery

Customizable

Customizable

Personal contact

Personal contact