Historische kaarten van Overijssel

Het zou best kunnen dat u nog een lege plaats aan de muur heeft en dat u niet weet wat u daar nu precies kan hangen. Wat had u gedacht van een historische kaart van Overijssel? Op die lege plaats hangt u dus een kaart van tussen de 16e en 17e eeuw. Er zijn een paar redenen waarom u absoluut een historische kaart moet ophangen: de historische kaarten Overijssel zijn schitterend geproduceerd, de kaarten zijn betaalbaar voor ieders budget en het allerbelangrijkste mogen we zeker niet vergeten: een historische kaart geeft dat net extra cachet aan uw muur. Ideaal om in een vergaderruimte te hangen of in de woonkamer.

De unieke kans voor een historische kaart
Map My Wall is de specialist in het digitaliseren van geschiedkundige atlassen van vroeger. Maar dat is nog niet alles, want in onze webshop is het mogelijk geschiedkundige kaarten te bestellen van middelgroot tot groot formaat. Als u toevallig nog een grote plaats over heeft op de muur kunt u deze gerust opvullen met een unieke historische kaart. De historische kaarten zijn gemaakt van de hand van Gerardus Mercator. Hij was een bekend, historisch geograaf die leefde van 1512 tot 1594. Gedurende zijn leven tekende hij verscheidene topografische kaarten en Map My Wall digitaliseert deze en bezorgt deze in een kader.

Geschiedenis dat blijft bestaan
Dankzij deze methode kan de geschiedenis blijven bestaan. De historische kaarten worden gedrukt op sterk papier van 310 gram en wordt gemaakt op 100% katoen. Dankzij de moderne technologie hoeft u niet bang te zijn dat de kaart na 20 jaar gaat verbleken, want de digitale Giclee-druk verhindert dit proces. Recent onderzoek heeft zefls aangetoond dat er minstens 100 jaren voor nodig zijn voordat een dergelijke historische kaart minder van kleur wordt.

Misschien een origineel cadeau
Mocht u toevallig naar een verjaardagsfeestje gaan en u hebt totaal geen idee van wat u precies gaat kopen, dan is een historische kaart misschien wel de oplossing! U geeft iets van waarde waar de mensen nog lang plezier van zullen hebben. De mensen wie zich interesseren in geschiedenis - en dan vooral die van Overijssel - zullen hiernaar urenlang kunnen kijken zonder te bewegen. Uiteraard kan u ook de historische kaart van Overijssel zelf houden of u kunt er iemand een groot plezier mee doen. Wedden dat iedereen erover zal spreken als u iemand een historische kaart cadeau geeft?

Veilig betalen in de webshop
Nadat u de historische kaart hebt gevonden, kunt u deze gemakkelijk en snel afrekenen in de webshop. De webshop accepteert Visa, Mastercard, Amex en Paypal. Staat uw betaalmogelijkheid er niet bij? Geen paniek. Voor elk probleem bestaat immers een oplossing. Als u een historische kaart wilt kopen, dan kunt u ons een seintje geven via de website of de telefoon en dan zal voor u de mogelijkheid bestaan om per overschrijving de historische kaart(en) aan te schaffen. Na ontvangst van betaling, wat circa één werkdag zal duren, sturen wij de historische kaart per post op. Na een of twee werkdagen, ontvangt u de kaart dan veilig thuisbezorgd.

Biggest collection of historical maps

Biggest collection of historical maps

Fast delivery

Fast delivery

Customizable

Customizable

Personal contact

Personal contact