Antieke - oude kaarten

U bent een liefhebber van antieke landkaarten: zo een oude landkaart aan de muur, thuis of in uw zaak, dat staat toch mooi, niet? Maar authentieke oude landkaarten kopen is bijna onbetaalbaar. Gelukkig is er een alternatief voor wie oude landkaarten te koop zoekt.

Map My Wall heeft het initiatief genomen om alle oude landkaarten uit de Atlas van Mercator te scannen en digitaliseren. U vindt die oude landkaarten online op deze website, maar u moet zulke oude topografische kaarten echt op ware grootte zien.

Daarom maken we prints van deze oude kaarten – binnenkort ook oude stadskaarten, oude zeekaarten en oude stafkaarten – zodat iedereen ervan kan genieten. Dat genot is blijvend, want de kleurechtheid van onze prints blijft 100 jaar intact.

Zoekt u oude landkaarten voor school? Dan is dit de oplossing. U krijgt antieke landkaarten van topkwaliteit en ze gaan jaren mee. Verschillende generaties leerlingen krijgen dankzij deze oude topografische kaarten een sterk visueel leermiddel voor de lessen aardrijkskunde en geschiedenis.

Antieke landkaarten zijn trouwens niet alleen ideaal lesmateriaal voor op school. Ze passen ook bij het imago van uw zaak in de toegangshal, de wachtkamer, de receptie, de vergaderruimte of de directiekamer. Of bent u gewoon een liefhebber van verre landstreken en verre horizonten? Koop een oude landkaart van Map My Wall en wat ver is komt opeens heel dichtbij.

Biggest collection of historical maps

Biggest collection of historical maps

Fast delivery

Fast delivery

Customizable

Customizable

Personal contact

Personal contact